Oaza Taină Vie

Taină Vie

Despre Oaza Taină Vie

Dacă amesteci Mierea cu Descântec din Stup, adică Taină Vie, cu bicicletele asistate electric și drumețiile de pe coclauri de la Jooyridez, o cafenea și mai adaugi și niște corturi de glamping și-o băcănie, iaca dai de Oaza Taină Vie! Oaza este situată ȋn comuna Bârnova, la margine de codru şi cu toate acestea la nici 10 km distanţă de Iaşi. Avem pregătite pentru tine degustări şi lansări de produse locale (o varietate de tipuri de miere şi apicole din stupina ecologică Taină Vie, ulei presat la rece). Oaza te așteaptă!

Oaza Taină Vie

EVENIMENTE CORPORATE

Oaza Taină Vie poate găzdui evenimente cu aproximativ 100 de persoane.

MELANJ DE VOIE BUNĂ ȘI ACTIVITĂȚI
La cerere, tururile ghidate pot fi continuate de activități creative și relaxante
pentru a potența experiența în natură:

Vizita la Oaza Taină Vie

Vizita la Oaza Taină Vie este invitația noastră de a vedea produsele Taină Vie autentice, naturale, care provin de la stupii proprii și multe alte experiențe noi dedicate gustului pregătite de producătorii locali și de a vă reconecta cu natura. În orice anotimp Oaza îmbracă altă haină și procesele fascinante ale naturii sunt mereu altele.

Vizita de primăvară

Primăvara vine cu un suflu nou. Pe lângă activitățile specifice fiecărei vizite, vom descoperi împreună florile, plantele și copacii meliferi specifici primăverii: păpădia, salcâmul, rapița, și degustarea marca Oaza Taină Vie.

Vizita de vară

Oaza Taină Vie este refugiul perfect pentru cei dornici să respire aer curat, proaspăt și tare de pădure, să vadă miracolul naturii, să audă zumzetul liniștitor al harnicelor albine și să se bucure de Taina Vie a mierii noastre sau de alte bunătăți ale producătorilor locali. Oaza te primește în timpul verii cu băuturi răcoritoare gustoase, delicii din Băcănie și drumeții în pădure, pentru te feri de căldura verii.

Vizita de toamnă

Culorile sunt calde, miresmele amețitoare și aerul mai rece. Încă mai avem un trifoi înflorit iar albinele sunt dornice să mai găsească nectar prin lavande înflorite a doua oară în grădini sau flori pe dealuri. În timpul vizitelor de toamnă explicăm oaspeților despre munca albinelor și ne bucurăm împreună de bunătăți locale.

Vizita de iarnă

Vizita de iarnă începe de la punctul de ambalare a mierii, cu o băutură caldă, prezentarea sortimentelor de miere, degustări de produse locale și povești despre albine, stupi și tradiții.

Oaza Taină Vie te așteaptă cu peisajul fascinant din Bârnova, cu stupii acoperiți cu zăpadă din plin. 

 

Programează o vizită

Coșul meu
Autentificare

Nu ai încă un cont?