Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.tainavie.ro implică acceptarea Condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor.

COMERCIANTUL ONLINE

Serviciul www.tainavie.ro este un serviciu de comert electronic / comerț online / comerț prin internet. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon. www.tainavie.ro este administrat de SC Taina Vie SRL, cu sediul social în comuna Barnova, sat Barnova, str. Nicolae Titulescu, nr. 7, jud, Iași, ORC Iași J22/3219/15.10.2019, Cod Fiscal: CUI 41766324, cont bancar IBAN LEI: RO25BTRLRONCRT0525083002    Banca Transilvania Iași, e-mail: contact@tainavie.ro.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții precum și orice modificări site-ului www.tainavie.ro fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ ȘI DREPTURILE DE AUTOR

Întregul conținut al site-ului www.tainavie.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea SC Taina Vie SRL sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.tainavie.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteți folosi adresa de email contact@tainavie.ro

PREZENTAREA SERVICIILOR ȘI DESCRIEREA PRODUSELOR

SC Taină Vie SRL își rezervă dreptul de a opera oricând orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul www.tainavie.ro, fără o înștiințare prealabilă. Descrierile produselor prezente pe site-ul www.tainavie.ro au caracter informativ si nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site-ul www.tainavie.ro au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produs.

SC Taină Vie SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site în alte scopuri decât cele menționate de producător. Returnarea produselor se poate efectua în conformitate cu dispozițiile OG 130/2000.

tainavie.ro.ro foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale și garantează acuratețea informațiilor de pe acest site. Pozele au titlu informativ.

METODE DE PLATĂ

Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plată: online cu cardul, transfer bancar/ordin de plată, ramburs la livrare. Dacă ați ales ca metodă de plată transferul bancar/ ordin de plata, veți primi prin e-mail informațiile de plată sub forma unei facturi. Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele tainavie. Dacă ați ales să plătiți numerar, după plasarea comenzii veți primi prin e-mail informațiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmând să efectuați plata produsului către curier.

Plata online

Serviciul de plata este asigurat de Plationline, sunt acceptate cardurile Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro, plata este realizata în condiții de securitate maximă, fără a se percepe vreun comision suplimentar.

PREȚURILE

Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, preturile produselor afisate pe www.tainavie.ro reprezinta preturile finale de cumparare și includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 24%, valabilă în România). La prețurile afișate se adaugă taxele de livrare care diferă în funcție de orașul sau țara de destinație.

În cazul în care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunță la achiziționarea produsului, tainavie.ro are dreptul de a anula comanda respectivă, restituind în totalitate suma plătită în avans atunci când este cazul. Tainavie.ro își rezervă dreptul de a modifica in orice moment prețurile din site.

COMENZI ȘI LIVRĂRI

Livrările se fac prin curier rapid (Nemo Express), de luni până sâmbătă, în aria de livrare a firmei de curierat. Prețul pentru livrare variază în funcție de greutatea coletului, prețul minim fiind de 20 de lei. Livrarea se face în 24 de ore. Pentru localitățile care nu sunt acoperite de firma de curierat, livrarea se face prin poștă. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veți fi înștiințat în acest sens.

POLITICA DE RETUR

Conform legislației române in vigoare, clienții www.tainavie.ro au dreptul de a returna produsele achiziționate prin denunțarea unilaterală a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la distanța, fără invocarea niciunui motiv. Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Procedura de denunțare și retur:

  1. Se vor returna doar produsele care nu au fost desigilate și care păstreaza ambalajul original nedeteriorat. Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa SC Taina Vie SRL, comuna Bârnova, sat Bârnova, str. Nicolae Titulescu, nr. 7, jud Iași, prin orice curier rapid doriți, însă NU prin Poșta Română (intrucat aceasta nu livrează la sediu).
  2. Transportul coletului de retur va fi plătit de dvs. în momentul expedierii, în caz contrar fiind refuzat la primire.
  3. În colet se vor afla toate documentele primite initial, precum și o adresă scrisă, semnată de persoana care a inițiat și plasat comanda, care notifică denunțarea contractului și solicită returnarea sumei plătite, indicând contul și banca unde se vor returna banii.
  4. Coletul trebuie trimis la sediul Taina Vie în maxim 10 zile lucrătoare din momentul primirii comenzii.
  5. Suma plătită va fi rambursată integral, mai puțin costul transportului care rămâne în sarcina clientului, în 30 de zile de la primirea integrală a coletului de retur și scrisorii de denunțare (dacă cele două vin separat, cele 30 de zile trec de la ultima care a fost primită).

Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactați pe email sau la unul din numerele de telefon afișate pe www.tainavie.ro.

GARANȚII ȘI LIMITĂRI

SC Taina Vie SRL nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioada nelimitată de timp, din motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori în folosire apărute din cauza unor modificări, setări, upgrade-uri etc. făcute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar întreaga responsabilitate îi revine gazdei. SC Taina Vie SRL  își rezervă dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. S.C. Taina Vie S.R.L.  își rezervă dreptul de a suspenda sau desființa acest site fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă deteriorări majore pe parcursul livrării, clientul poate cere relivrarea produselor comandate în condițiile optime.

RECENZII, COMENTARII, COMUNICĂRI ȘI ALTE TIPURI DE CONȚINUT

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; pot trimite sugestii, idei, pot pune întrebări, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atât timp cât conținutul acestora:

- nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale;

- nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală sau alte forme de "spam".

www.tainavie.ro își rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest continut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.tainavie.ro, transmiteți (în afara cazurilor în care SC Taina Vie SRL indică altfel), drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. SC Taina Vie SRL are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masa, din orice țară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.tainavie.ro, cedați dreptul SC Taina Vie SRL de a folosi numele dvs. în relație cu materialele postate; garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați, că materialele postate nu violează niciuna dintre condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor, ale www.tainavie.ro.

www.tainavie.ro nu este responsabil și nu își asumă responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de către terțe părți pe site. www.tainavie.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

FORȚĂ MAJORĂ

www.tainavie.ro, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către www.tainavie.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depinde de voința www.tainavie.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.tainavie.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.tainavie.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația în vigoare.

LITIGII

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoștință faptul că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea sa apară între utilizator și SC Taina Vie SRL În cazul unor eventuale conflicte între SC Taina Vie SRL și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța competentă în conformitate cu legile române in vigoare.

CONCURSURI

Www.tainavie.ro își rezervă dreptul de a organiza concursuri la care pot participa cetățeni români și străini cu vârsta de minim 18 ani. La concursuri nu pot participa rudele de până la gradul II ai organizatorilor și angajații. Dacă participarea la concurs presupune înregistrarea și comunicarea de informații precum nume și prenume, adresă de email, număr de telefon și opțiuni precum preferințe personale, www.tainăvie.ro îți rezervă dreptul de a folosi aceste informații doar în scopul comunicării de informații legate de concurs, de comunicarea noutăților, ofertelor sau a invitațiilor la evenimente doar dacă primește acordul participantului (bifă în secțiunea privind acordul GDPR). Este exclusă înstrăinarea acestor informații terților, exceptând cazurile în care posesorul acestor informații solicită în scris aceasta. 

Perioada concursului, data extragerii, platforma online cu ajutorul căreia se face extragerea, modalitatea anunțării câștigătorului, premiul, modalitatea prin care câștigătorul intră în posesia premiului, condițiile de participare precum și cantitatea premiilor vor fi făcute public pe platforma folosită pentru anunțarea concursului.