Căutați un cadou special pentru afacerea dvs.? Mierea de albine și alte produse derivate de la Taina Vie sunt cadourile ideale pentru clienții și partenerii dvs. de afaceri. Cu o selecție de miere cremoasă îmbogățită cu fructe liofilizate și o cutie de lemn lucrată manual, acest set de cadouri va impresiona cu siguranță.

Fiecare borcan conține miere polifloră naturală, făcută din nectarul a peste 400.000 flori, ceea ce face ca fiecare cadou să fie o adevărată bogăție. Aceasta este o modalitate excelentă de a arăta clienților și partenerilor dvs. de afaceri că îi apreciați și vă pasă de sănătatea lor.

Cutia de lemn lucrată manual conține trei borcane a câte 200g de miere cremoasă, îmbogățită cu fructe liofilizate și o varietate de arome delicioase. Fiecare borcan are propriul său amestec unic de arome și este ambalat cu grijă pentru a păstra prospetimea și aroma.

În plus, la cerere, putem crea orice combinație a celor 3 borcane din cutie pentru a vă asigura că vă veți face cu adevărat cunoscuți clienții și partenerii de afaceri.

Taina Vie oferă cadouri corporate cu adevărat speciale, cu ingrediente naturale și cu multă pasiune pentru a face ca fiecare borcan să fie tainic și plin de energie de viață. Comandați astăzi și oferiți cadouri corporate unice și memorabile de la Taina Vie.

Afișez 1 - 12 din 16 de rezultate