Cu ulei de floarea soarelui Zorian presat la rece cu salvie vei adăuga savoare mâncării preferate. Cu beneficiile sale culinare și vindecătoare, acest ulei este o alegere excelentă pentru a vă îmbunătăți preparatele și sănătatea.
Salvia este o plantă originară din bazinul mediteraneean, care are o istorie îndelungată în bucătăria europeană, începând din secolul al XVI-lea. Această plantă a fost utilizată inițial pentru proprietățile sale vindecătoare, iar apoi a fost introdusă în bucătăria europeană, fiind apreciată în special pentru marinarea cărnii, a mezelurilor și a cârnaților, dar și în paste și salate.
Pe lângă beneficiile sale culinare, uleiul de floarea soarelui cu salvie are și beneficii pentru sănătate. Salviei i se atribuie proprietăți vindecătoare, fiind cunoscută pentru îmbunătățirea memoriei și a stării de spirit, prevenirea pierderilor de memorie asociate cu vârsta și ameliorarea durerilor de gât.
Folosirea uleiului cu salvie în bucătărie:
- Pește, paste sau ravioli
- Chifteluțe
- Pește la cuptor sau marinat
- Macaroane cu brânza
- Mancărurile cu vinete și roșii
- Tocane cu timp îndelungat de fierbere
- Salate și supe cremă.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.